Як зарядити ноутбук від повербанка

2024-03-23 21:59
54
Ця стаття на мовах: UA / RU

Стаття у розділах:

Загальна інформація

Щоб зарядити ноутбук від повербанка (портативного зарядного пристрою), вам потрібно дотримуватися декількох кроків:

Перевірте сумісність: Переконайтеся, що ваш повербанк має відповідний вихід для зарядки ноутбука. Зазвичай це буде USB-порт, але для більш потужних ноутбуків може знадобитися більш потужний вихід, такий як USB-C PD (Power Delivery) або DC-вихід. Також перевірте, що б у повербанка був вихід 20В.

Підключіть кабель: Використовуйте відповідний кабель для підключення повербанка до ноутбука. Якщо ваш ноутбук має роз'єм USB-C, переконайтеся, що кабель також сумісний з цим роз'ємом.

Увімкніть повербанк: Переконайтеся, що повербанк заряджений і увімкнений.

Підключіть до ноутбука: Підключіть кабель до ноутбука та повербанка.

Запустіть зарядку: У більшості випадків, як тільки ви підключите кабель, зарядка розпочнеться автоматично. Якщо цього не відбувається, переконайтеся, що ноутбук вимкнений або у режимі сну, оскільки це може вплинути на швидкість зарядки.

Дочекайтесь завершення зарядки: Після підключення ноутбука до повербанка зачекайте, доки він зарядиться до потрібного рівня.

Важливо пам'ятати, що не всі повербанки можуть забезпечити достатньо потужності для зарядки ноутбука. Переконайтеся, що ваш повербанк має достатню потужність для вашого ноутбука. Якщо ноутбук потребує більш високої потужності, ніж може надати повербанк, зарядка може бути дуже повільною або взагалі не відбутися.

Приклади повербанків, які зможуть зарядити ноутбук із підтримкою PD та потужністю зарядки 65W (Більша частина бюджетних ноутбуків):

УМБ Baseus Elf 20000 mAh 65W Black (PPJL65C)

УМБ Baseus Amblight Digital Display Quick Charge 65W 30000mAh Black (PPLG-A01)


Сподобалась стаття? Читайте нас в телеграм