У Viber з'явилися папки для групування чатів

2024-05-24 09:54
174
Ця стаття на мовах: UA / RU

t.me


Стаття у розділах:

Програмне забезпечення Загальна інформація

Функція папок у Viber дозволяє користувачам створювати до п’яти спеціальних папок, що доповнюють вкладку «Все», яка автоматично включає всі чати та канали. В одній папці може бути необмежена кількість чатів і каналів, і один чат або канал можна додавати в кілька папок одночасно. Тепер можна створити окремі папки для чатів з друзями, сім’єю, для робочих чатів або чатів з сусідами, а також для новинних каналів. Користувачі можуть називати папки та позначати всі чати і канали в папці як прочитані в кілька кліків.

Значок з цифрою на назві папки показує кількість непрочитаних чатів і каналів у цій папці. У папки можна додавати всі особисті чати, групові чати, канали та спільноти. Однак приховані за PIN-кодом чати та повідомлення від компаній не можуть бути включені в папки.

Папки доступні всім користувачам Rakuten Viber версії 22.0 і вище. Користувачі з більш ніж 10 чатами, у яких вже доступна ця функція, побачать повідомлення про її наявність під час відкриття програми. Активувати папки можна, перейшовши на вкладку «Додатково» на головному екрані чатів, вибравши «Управління папками» і додавши потрібні чати та канали.

Папки можна розмістити або збоку, або зверху. Це можна налаштувати в параметрах папок, там і перейменовується папки та створюються нові.


Сподобалась стаття? Подякуйте автору