Що відомо про проблеми в додатку Резерв+ та як виглядає оновлення?

2024-05-20 19:02
9021
Ця стаття на мовах: UA / RU

t.me


Стаття у розділах:

Програмне забезпечення Загальна інформація

Реєстрація в додатку Резерв+ допомагає військовозабов'язаним оновити такі данні про себе, як телефон, email, адреса проживання. Якщо оновилися інші данні, або потрібно оформити бронювання, то всерівно потрібно звертатися до ТЦК, в якому стоїш на обліку. 

На даний час вже відомо про понад 415 тисяч громадян України, які оновили свої дані через мобільний застосунок Резерв+. Під час поновлення не потрібно йти на медичний огляд. З 18 червня у додатку з'явиться QR-код, який дозволить відповідним посадовцям миттєво перевірити ваш статус.

Застосунок Резерв+ доступний у маркетах 176 країн. 

На даний момент ще ведуться роботи по стабілізації роботи додатку, тому можливі невеликі перебої в роботі авторизації чи отримання даних з реєстру. Зачасту додаток більш менш стабільно працює вночі та вранці, коли немає сильного навантаження на систему. 

Як розпізнати статус ваших даних:

  • На обліку – у вас все гаразд, данні актуальні та ніхто вас не шукає.
  • Уточнюється – ви не на обліку у ТЦК, або ж присутні проблеми з отриманням даних від реєстру "Оберіг".
  • У розшуку – вас внесено в базу розшуку ухилянтів. Варто звернутися до ТЦК та оновити свої данні, але не виключено, що вам випишуть штраф та направлять на проходження ВЛК.

В додатку присутній чат-бот “Потрібна допомога” який веде в Telegram або Viber.

Для авторизації можна скористатися будь-яким банкінгом обравши його зі списку та підтвердивши передачу особистих данних.

Далі після підтвердження вам буде задано питання про ваш номер телефону (якщо він актуальний, то просто натисніть Актуальний, інакше змініть його та підтвердіть за допомогою смс коду), далі вкажіть вашу поточну адресу проживання (якщо співпадає, то натисніть Актуально). Якщо ваша адреса не знаходиться у списку, перевірте офіційний сайт міста чи області на предмет перейменування вулиць. Якщо проблеми залишаються, зверніться до служби підтримки. Далі вкажіть вашу електронну пошту (вона відсутня у всіх).

Коли ви введете свої данні, то додаток запропонує вказати код для додатку (4 цифри), а після дозволити використовувати біометрію.

Після оновлення даних програма запросить ваші облікові дані з реєстру "Оберіг". Коли процедура завершиться, ви отримаєте сповіщення та зможете переглянути основну інформацію з вашої облікової картки, включаючи прізвище, ім'я, статус, дату останнього оновлення та інформацію про бронювання (якщо є).

Натиснувши "+", можна побачити повну інформацію, зокрема військово-облікову спеціальність та звання.

При повторній авторизації оновлення даних не пропонується, а також можна оновити данні один раз в 48 годин.

Посилання на завантаження: Android:тут , iOS: тут .


Сподобалась стаття? Подякуйте автору